G+T

Kitchen 1.JPG

8th Street - Park Slope, Brooklyn 

 

This full gut-renovation of a 3-story, one-family brownstone townhouse located in the Park Slope Historic District regains the social use and height of the parlor floor as the main living and dining spaces, while creating a stronger connection to the rear garden through the means of a projected bay window. The rear facade modifications earned a unanimous approval by the local Community Board and the Landmarks Preservation Commission.

Contractor: J. Costa Construction

Structural Engineer: Engineering Group Associates

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom